Ko bi človek presekal to zmešnjavo, bi lahko presegel vse

Govori se, da smo vzorec po obeh svojih staršev, in da ni važno kam se odselimo…

     Tudi če se preselimo na sred Pacifika bomo vsi še vedno 90% vzorcev starih staršev, ki sta ga zdaj vzgojila dva starša.

Žal pa generacija, ki govori in se vede ter živi kot generacija pred njo postaja vedno izgubljena generacija, ki ni našla sama svojih smislov. Namesto da bi vsak lahko koristil in izkusil svoj potencial v popolnoma novi luči, ki si ga prejšnja generacija ni zmogla niti misliti, se samo poganja samo kolo karme levo desno, gor in tudi dol. Namesto da bi kaj ukrenil in spreminjal sebe, se raje trudi spreminjati vse naokrog sebe.

To se dogaja ves čas in vse življenje, najtežje pa postane v obdobjih 36 do 54 let, ko življenje pač od človeka samega zahteva dvig na višje vibracije, ki pa se jo ne da zlahka doseči.

Res je,kadar bi človek uspel in presekal vse te zmešnjave, bi res lahko presegel vse.

Karma pomeni reakcija v akciji ali utis akcije, ki ostane za vsa življenja. Utisnil se je namreč globoko v nas samih, brez da bi to sami kdaj sploh opažali. Tu so vse akcije, dejanja in doživetij, vse izkušnje (tako dobre kot slabe), ki so jih izkušali naši predniki in so se zapisovale v DNK-ju, v njih praspominu. Prav te reakcije v akciji poleg seveda naših lastnih, se še danes preigravajo in delujejo od znotraj nas in v prav vsaki naši celici.

Zato se ni tako lahko ‘znebiti’ staršev, saj v resnici živijo hkrati znotraj nas samih. Tudi če se jim kot najstniki upiramo, številni okrog 40. oz. 45. leta opazimo, da se obnašamo, govorimo in živimo precej podobno kot sami starši. Njihove izkušnje se namreč ves čas preigravajo znotraj nam samim, enako kot so se izkušnje njihovih prednikov z njimi. In tako se vrti kolo znotraj zgodovin samih.

Ampak karma, ki se preigrava znotraj oseb, ni samo tvoja ali od tvojega očeta in mame ali starih staršev, saj gre vse nazaj do prvih enoceličnih organizmov. Vsi ti utisi odzvanjajo znotraj oseb, v njih celicah tudi še danes. Torej, vse ideje in predstave, ki jih imamo o sebi, so lažne in pogojene od preteklih izkušenj, ki se pač lahko izrazijo. In po večini posamezniki po navadi še obupavajo, namesto da bi se osvobajali, saj se te norosti tako slikovito dvigujejo znotraj v srednjih let, da ne zdržijo intenzivnosti dvigajočih se intenzitet in zato raje samo vsak le čaka in vegetira in pa kritizira.

Zakaj se nam dogajajo taki intenzivi, in to vsem brez izjem?

Zaradi tega, ker mire sred življenj postajajo ohlapnejše in se življenje rabi izraziti in se takrat doživlja snovnejša odzivanja vseh svojih prednikov (staršev, starih staršev in drugih …). Če si mi to želimo ali pa ne… ker se stvari sprožijo kot plazovi sami. Milijon življenj takrat preigrava, (ne dobesedno!), da bi lahko našlo svoj pravi izraz. Hočejo reakcijo. Ne bomo se jih kar tako znebili in se jih tudi ne da ignorirati ali se jim izogniti, saj živijo v vseh celicah. In vsakdo se na svojo situacijo odziva, saj verjame, da je to njegova situacija… pa čeprav ne bo res.

In pri vsem tem se rabi igralce, ne samo gledalce.

V določenih obdobjih srečamo drugačne osebe, ki so nam naklonjene in nas potegnejo v karmične izračune. Če smo spoštljivi in zadeve prepoznamo kot očiščevalne, bomo sproti tudi opazovalci in si bomo sproti razdihavali svoje prenizke vibracije, da se jih bomo sproti znebili, sicer bomo te občutke pometali pod preproge in nas bodo te prenizke vibracije spremljale še za več življenj naprej ter nam prinašale tudi betežne smrti in neporavnani dolg življenju samemu. Velikokrat se dogaja, da v teh dogajanjih (ki trajajo po navadi več let) ne bomo vedno povsod le mi sami … ampak bodo to hkrati odzivi pretekle generacije, … po prav vseh straneh…. Velikokrat so možni tudi izzivi iz prastarih živalskih izkušenj.

Vse to nas lahko precej izčrpa, lahko se nam dogaja v krogu družine, lahko skupaj z prijatelji, lahko sredi delovnega okolja. Vedno bi bilo dobro, da se ohrani dobre mere zdravemu razumu, kar pa po večini ne uspeva vsem. Tako nam počasi notranje funkcije odmirajo in zato bi bilo modro, da bi vsak poskrbel in se sproti preko intenzitete predihavanja iz ,,vVaji@Vaj”-i in IBU tehnik sproti razbremenjevati teh intenzitet stran od svojih teles. Telo naše je sestavljeno iz več različnih funkcij in je tempelj nas samih in vsega našega dogajanja. Poleg tega si bomo hkrati znali priskrbeti nazaj tudi primarnejše doze kisikov znotraj krvi. Saj če kisiki ne bodo v primernih merah potovali znotraj telesa ter gor do možganov samih se nam slaba piše, saj bo naše počutje le še padalo in mi bomo ostajali nemočni in trpeči. Prepustili se bomo usodi, namesto da bi imeli usodo v svojih rokah.

Prispevek je malo daljši, a poskusite doumeti, kaj je karma …

ta vzrok in posledica zapisana znotraj občutkov in ne v naših mislih samih in se je ne da izničevati z mislimi, pogovori ali new age gibanje, ki je še vedno najbolj popularno. Še vedno nam bodo vzroki posledic ostali zaviti v molke in se izražali pri čustvih samih, kar pomeni tudi, da vse to vibrira skozi element vode in nam je kar hitro jasno, da se jih ne da samo izbrisati. Voda je v bistvu tako kot element plastelina. Ko ga na eni strani stisneš, na drugi strani pride ven v drugačnih formah. Zato je nujno potrebno, da se naša čustva od znotraj razdihava in se jih pretransformira kar sproti in nič več samo za nazaj.

Se vidimo …

po Brigiti Jevnikarjevi😀😀

P.S.

Ti blogi imajo namen odpirati vsem oči, da se da čez svoje dihanj „sproti“ sprostiti nešteto težav stran iz naših življenj in da ni potrebno obupavati in ni potrebno, da nas je brezglavo strah, niti ni potrebno skrbeti. Življenje ima vedno svoje manire in zato je potrebno najprej samo sprejeti, da se to nam samim pač dogaja, potem pa skrbeti za več kisikov in le delati korak z malček več same odgovornosti

.

Delite objavo:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn